Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία του αστυνομικού: Η στιγμή της επίθεσης με «βροχή» μολότοφ και φωτοβολίδων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία του αστυνομικού: Η στιγμή της επίθεσης με «βροχή» μολότοφ και φωτοβολίδων (vid)
Οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του αστυνομικού στον Ρέντη συνεχίζονται.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, με βίντεο και συνομιλίες πριν και μετά την επίθεση των χούλιγκαν.

Σε νέα βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ πρόκειται για τρία βίντεο που βρίσκονται και στην διάθεση των Αρχών.

Σ΄αυτά αποτυπώνεται η επίθεση των χούλιγκαν στην διμοιρία των ΜΑΤ. Είναι υλικό από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης. Όπως φαίνεται υπάρχει «βροχή» από μολότοφ και φωτοβολίδων ευθείας βολής προς τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι στην συνέχεια κινούνται προς το μέρος των χούλιγκαν ώστε να τους απωθήσουν.

Λίγα λεπτά μετά και πιο πάνω σε άλλο σημείο δέχτηκε την φωτοβολίδα ο Γιώργος Λυγγερίδης.

Σε άλλο βίντεο από κινητό, το οποίο έχει τραβήξει αυτόπτης μάρτυρας, φαίνεται η ομάδα των χούλιγκαν που αποχωρεί αφού έχει τραυματίσει τον αστυνομικό.

Το τρίτο βίντεο καταγράφει το «πέταλο» με τους οργανωμένους οπαδούς. Το συγκεκριμένο πλάνο είναι σταθερό.

«Σε παρόμοιο υλικό που κατέγραφε και το "πέταλο" περιείχε και το στικάκι που άφησε στις 18 Φεβρουαρίου απέναντι από την Θύρα 5 του γηπέδου «Καραϊσκάκης» ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που ειδοποίησε τους αστυνομικούς και πήγαν στο σημείο και το πήραν», ανέφερε ο δημοσιογράφος.