Απίστευτος τύπος κερδίσει μία περιουσία παίζοντας Candy Crush στη διαδρομή για τη δουλειά του

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτος τύπος κερδίσει μία περιουσία παίζοντας Candy Crush στη διαδρομή για τη δουλειά του
Ένας τρομερός τύπος έβγαλε 100 χιλιάδες δολάρια παίζοντας Candy Crush στο τρένο και τώρα έχει στόχο να φτάσει το 1 εκατομμύριο

Οι Νεοϋορκέζοι περνούν ατελείωτες ώρες σε τρένα και ΜΜΜ, αλλά ένας κάτοικος του Λονγκ Άιλαντ, ο Τζέι Σιμούνοβιτς, εύχεται η διαδρομή του για τη δουλειά να κρατούσε περισσότερο.

Αυτό διότι η αφοσίωσή του στο παιχνίδι για κινητά Candy Crush, με το οποίο απασχολείται στο τρένο από και προς την εργασία του, του έχει αποφέρει μέχρι τώρα πάνω από 100.000 δολάρια.

«Η διαδρομή μου παίρνει περίπου 45 λεπτά, οπότε μόλις επιβιβάζομαι στη γραμμή Hempstead από το Floral Park στον σταθμό Penn, "χάνομαι" στον κόσμο του Candy Crush», είπε ο Τζέι.

Την ημέρα, ο 52χρονος Σιμούνοβιτς εργάζεται ως τεχνικός οπτικών ινών, αλλά πριν και μετά τη λήξη της βάρδιας του, προπονείται ως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Candy Crush επίσημα, μετά νίκη του στο τουρνουά Candy Crush All-Stars του 2023. Και σκοπεύει να το κάνει και φέτος.

Από το 2012, ο Τζέι χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα την καθημερινή του μετακίνηση μέσω του σιδηρόδρομου του Λονγκ Άιλαντ για να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι, το Candy Crush Saga, μία συνήθεια που τον βοήθησε να κερδίσει 100.000 δολάρια πέρυσι ως έπαθλο.

Ο φετινός παγκόσμιος διαδικτυακός διαγωνισμός, ανοιχτός σε ενήλικες που φτάνουν στο επίπεδο 25 και άνω, ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 28 Απριλίου. Ο καλύτερος παίκτης θα πάρει το μεγαλύτερο έπαθλο μέχρι σήμερα, 1 εκατομμύριο δολάρια.