Ανεκδιήγητοι τουρίστες προκάλεσαν αναστάτωση στις αρχές της Ναμίμπια: «Αρρωστημένη συμπεριφορά»

Επιμέλεια: Newsroom
Ανεκδιήγητοι τουρίστες προκάλεσαν αναστάτωση στις αρχές της Ναμίμπια: «Αρρωστημένη συμπεριφορά»
Μια παρέα τουριστών προκάλεσε χαμό στις αρχές της Ναμίμπια καθώς δεν σεβάστηκε τους κανόνες της χώρας και πόζαρε γυμνή μπροστά από ένα Εθνικό Πάρκο

Οι αρχές της Ναμίμπια κατηγόρησαν μια ομάδα τουριστών για την "αρρωστημένη" συμπεριφορά τους μετά την εμφάνιση μιας φωτογραφίας που τους απεικονίζει γυμνούς σε ένα εθνικό πάρκο.

Οι τουρίστες λέγεται ότι γδύθηκαν για φωτογραφίες και βίντεο στον δημοφιλή αμμόλοφο Big Daddy στην έρημο Namib. Οι τρεις άνδρες δεν σεβάστηκαν τους θρησκευτικούς κανόνες της χώρας και φαίνεται ότι προέβησαν σε αυτή την πράξη αφού πρώτα ανέβηκαν πεζοί στην σε έναν τεράστιο αμμολόφο.

Ο Big Daddy είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους αμμόλοφους στο Εθνικό Πάρκο Namib-Naukluft της Ναμίμπια και αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές τουριστικό σημείο.

Οι εικόνες και τα βίντεο των ταξιδιωτών κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφτασαν και στα χέρια των αξιοματούχων.

Λένε ότι η πράξη ήταν μια δημόσια ασελγία που παραβίαζε τους κανονισμούς του πάρκου και την εθνική νομοθεσία.

Όπως αναφέρει η Namibian Sun, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Συλλόγων της Ναμίμπια, Kenneth Nependa, χαρακτήρισε το περιστατικό "αηδιαστικό".