Κυβερνητικές πηγές για Καλλιάνο: «ΕΔΕ από Γεωργιάδη, συμπαραστεκόμαστε στο πένθος αλλά με αμέριστη στήριξη στους γιατρούς»

Επιμέλεια: Newsroom
Κυβερνητικές πηγές για Καλλιάνο: «ΕΔΕ από Γεωργιάδη, συμπαραστεκόμαστε στο πένθος αλλά με αμέριστη στήριξη στους γιατρούς»
Κυβερνητικές «απαντήσεις» για την υπόθεση του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου με ΕΔΕ και στήριξη σε γιατρούς και ΕΣΥ

Την συμπαράστασή τους στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνο, εκφράζουν κυβερνητικά στελέχη, τονίζοντας παράλληλα πως έχουν κινηθεί οι διαδικασίες που προβλέπονται έπειτα από τις καταγγελίες.

«Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την απώλεια του πατέρα του» φέρεται να τονίζουν χαρακτηριστικά στελέχη της κυβέρνησης επισημαίνοντας πως ο «υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Διαψεύδει ο γιατρός για φακελάκι

O Γιάννης Καλλιάνος διαμηνύει πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον γιατρό του πατέρα του στο «Αττικόν» και μάλιστα χθες, μιλώντας στο MEGA και στο Live News ανέφερε ότι «η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα χρηματικό ποσό στον θεράποντα γιατρό, σαν δώρο».

Ωστόσο, ο γιατρός με δήλωση μέσω των συνηγόρων του υποστηρίζει πως «ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος» αναφέροντας πως πρόκειται για εξωφρενικό ψεύδος.