Ο πιο εναλλακτικός μαραθωνοδρόμος: Αντί για νερό έπινε κρασί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πιο εναλλακτικός μαραθωνοδρόμος: Αντί για νερό έπινε κρασί (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένας τύπος που έτρεξε στο μαραθώνιο του Λονδίνου, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα δοκίμασε 25 ποτήρια κρασιού.

Ένας γνώστης του κρασιού τράβηξε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου του Λονδίνου, ξεκινώντας μια μοναδική πρόκληση, δοκιμάζοντας τυφλά 25 ποτήρια κρασιού κατά μήκος της εξαντλητικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων. Ο Tom Gilbey, ένας έμπορος κρασιού γνωστός για τις περιπέτειές του στον κόσμο του κρασιού στο TikTok, συνδύασε το πάθος του για το τρέξιμο με την αγάπη του για το κρασί σε έναν αξέχαστο άθλο που συγκέντρωσε την προσοχή και τον θαυμασμό.

«Ήμουν τελείως εξαντλημένος, αλλά ήταν απλά μια τόσο υπέροχη μέρα», μοιράστηκε ο Gilbey στον Guardian, αναλογιζόμενος το επίτευγμά του.

@tomgilbeywine AND WE’VE ONLY DONE A VIDEO … 26.2 miles 25 wines tasted blind 7 fully correct, 4 wrong & 14 mostly right Over £10k raised for @sobell.house Donation link still open in Bio …. BIG FAT THANK YOU ❤️ #londonmarathon #marathon #blindtasting #tomgilbey ♬ original sound - Tom Gilbey

Ο Gilbey μοιράζεται τακτικά τις εμπειρίες του από τις γευστικές δοκιμές κρασιού και τις συμβουλές του για την επιλογή των καλύτερων κρασιών. Ωστόσο, το τελευταίο του εγχείρημα δεν αφορούσε μόνο την επίδειξη της γευστικής του δεινότητας, αλλά και την προσφορά σε έναν σκοπό που βρίσκεται κοντά στην καρδιά του.

Τρέχοντας για να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sobell House hospice στην Οξφόρδη, το οποίο παρείχε φροντίδα στη μητέρα του τις τελευταίες ημέρες της, ο Gilbey είχε ως στόχο να συγκεντρώσει 2.360 ευρώ. Η εκστρατεία ξεπέρασε τις προσδοκίες, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 15.000 ευρώ.

Από τα 25 ποτήρια, ο Gilbey φέρεται να πέτυχε επτά με ακρίβεια 100%, έχασε εντελώς τέσσερα και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα τα βρήκε ως επί το πλείστον σωστά, επιδεικνύοντας μια εντυπωσιακή γευστική οξύνοια εν μέσω της σωματικής προσπάθειας του αγώνα.

Ολοκληρώνοντας τον μαραθώνιο σε τέσσερις ώρες και 41 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων για κρασί, ο Gilbey γιόρτασε το πέρασμα της γραμμής τερματισμού με ένα ποτήρι σαμπάνια, σηματοδοτώντας το τέλος του εξαιρετικού ταξιδιού του.