Νέα στοιχεία για τo φονικό στο Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό

Newsroom
Νέα στοιχεία για τo φονικό στο Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό
Νέα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι που στοίχισε τη ζωή σε έναν νεαρό.

Με μαχαίρι τραυματίστηκαν και τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά έξω από κλαμπ στο Mαρούσι.

Το επικράτεστερο σενάριο που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι το θύμα να συναντήθηκε με το δράστη έξω από το νυχτερινό μαγαζί, να ξεκίνησε ένας καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Μάλιστα ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει φέρεται να μαχαίρωσε τον 26χρονο ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη..

O δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και αναζητείται ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ταυτοποιηθεί και να πέσει στα χέρια των Αρχών.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στο mega και είπε: «Γύρω στις 4, 4 και κάτι, θέλαμε να βγούμε προς τα έξω για να πάρουμε τηλέφωνο. Μας σταμάτησαν και μας είπαν ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω και δεν μας άφηναν να φύγουμε. Μέσα συνεχιζόντουσαν τα πάντα κανονικά και μετά από μία ώρα αποφασίσαμε να ξαναφύγουμε. Οπότε πάμε να βγούμε προς τα έξω και υπήρχε αστυνομία παντού. Δεν μας άφηναν να περάσουμε. (Υπήρχαν) κορδέλες. Οι αστυνομικοί ήταν με αλεξίσφαιρα. Αστυνομία και πάρα πολλά περιπολικά».