Διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Watch Fit 3

Διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Watch Fit 3
Το Huawei Watch Fit 3 αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Η Huawei ετοιμάζει την επόμενη Τρίτη μια παρουσίαση στο Ντουμπάι, όπου και θα δείξει τα νέα της wearables, αλλά και νέα laptops και tablets.

Μέσα στις παρουσιάσεις δεν θα είναι η νέα σειρά Huawei Pura 70, αλλά σίγουρα θα δούμε το Huawei Watch Fit 3, καθώς είναι η πρώτη από τις συσκευές που σχεδόν επιβεβαιώθηκε από γερμανικό κατάστημα.

Η συσκευή εμφανίστηκε με όλα της τα χαρακτηριστικά και θα έχει οθόνη 1,82 ιντσών OLED σε τετράγωνο σχήμα και ανάλυση 480x480 pixels.

Το σασί του smartwatch είναι από αλουμίνιο και θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, χρυσό και ροζ χρώμα με διαστάσεις 36.3x43.2x9.9 χιλιοστά και βάρος 26 γραμμάρια. Αναμένεται να είναι αδιάβροχο και να αντέχει και κάτω από το νερό.

Στο εσωτερικό του θα έχουμε αποθηκευτικό χώρο 4GB, δέκτη GPS, μικρόφωνο και ηχείο, ενώ θα υποστηρίζονται ακόμη Bluetooth 5.2.

Από αισθητήρες θα έχουμε καταγραφή καρδιακών παλμών και ποσοστού οξυγόνου στο αίμα, αλλά και καταγραφή προγράμματος γυμναστικής.

Η μπαταρία του, τέλος, θα έχει χωρητικότητα 400mAh και υπόσχεται έως και 10 ημέρες λειτουργίας με μία φόρτιση που μπορεί να διαρκέσει έως και 1 ώρα και 8 λεπτά.

Η τιμή του αναμένεται στα 160 ευρώ.