Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή του Μάλμε η Μαρίνα Σάττι - Αποκαλύφθηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Ελλάδας (vid)

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή του Μάλμε η Μαρίνα Σάττι - Αποκαλύφθηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Ελλάδας (vid)
Πυρετώδεις μοιάζουν να είναι οι προετοιμασίες για την Μαρίνα Σάττι ώστε να παρουσιάσει στη σκηνή της Eurovision 2024 το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Αγωνία τέλος και, τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05), δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων από την τηλεοπτική μετάδοση του τραγουδιού «Ζάρι», το οποίο ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Με άψογη ερμηνεία, συνοδεία μίας εντυπωσιακής χορογραφίας και ευρηματική σκηνική παρουσία, η Μαρίνα Σάττι «κέρδισε» τα βλέμματα στη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στο περιθώριο του μουσικού διαγωνισμού.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι είναι πρώτη στις μετρήσεις των Eurofan, σε likes και προβολές στο TikTok αλλά και σε όλες τις μεγάλες μετρήσεις των φαν.

Κατά γενική ομολογία, η πρώτη πρόβα της Ελλάδας εντυπωσίασε τους πάντες, και ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες πρώτες πρόβες στη φετινή Eurovision.

@ogaegreece Πρώτη πρόβα για την Ελλάδα!🇬🇷 Τι πιστεύετε; First rehearsal for Greece!🇬🇷 What do you think? #greece #marinasatti #zari #eurovision #eurovision2024 #eurovisiongreece #fy #fyp ♬ original sound - OGAE Greece

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Oι δύο Ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου, στις 22:00.