Η Mia Khalifa πρόσθεσε το πραγματικό της όνομα στο βιογραφικό της στο Instagram και οι θαυμαστές της έπαθαν σοκ (vid)

Η Mia Khalifa πρόσθεσε το πραγματικό της όνομα στο βιογραφικό της στο Instagram και οι θαυμαστές της έπαθαν σοκ (vid)
Παρόλο που το «παρατσούκλι» της πρώην πορνοστάρ είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, το πραγματικό της όνομα δεν το ξέρει σχεδόν κανείς

H πρώην θρύλος του Pornhub, Mia Khalifa, αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα σε μια ενημέρωση του βιογραφικού της στο Instagram και οι φαν της «έμειναν» με το στόμα ανοιχτό.

Για να είμαστε δίκαιοι, το όνομα της γνωστής πρωταγωνίστριας πρόκειται για μια αραβική λέξη που σημαίνει διάδοχος, ηγέτης ή κυβερνήτης και σοφία - οπότε, εκτός από το ότι ακούγεται ωραίο, έχει και ένα βαθύ νόημα.

Πιο αναλυτικά, η επιχειρηματίας ενημέρωσε το βιογραφικό της στο Instagram για να συμπεριλάβει το πραγματικό της όνομα, αν και το όνομα χρήστη της παραμένει το ίδιο, γεγονός που άφησε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αρκετά μπερδεμένους.

Ενας από αυτούς είπε: «Πόσο ηλίθιοι νιώθετε πιστεύοντας ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Mia Khalifa;». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το όνομά της δεν είναι Mia Khalifa;»!

Ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Ειλικρινά δεν ήξερα καν ότι αυτό δεν ήταν το πραγματικό της όνομα μέχρι που το ανακάλυψα μόλις τώρα».

Για όσους δεν έχουν σπεύσει στη σελίδα της Mia στο Instagram για να ελέγξουν ποιο είναι ήδη το όνομα στο βιογραφικό της, μπορεί να εκπλαγούν αρκετά όταν διαπιστώσουν ότι στην πραγματικότητα η γνωστή πορνοστάρ ονομάζεται Sarah Joe Chamoun.

1

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν είναι τόσο πιασάρικο όσο το καλλιτεχνικό της όνομα. Γιατί όμως διάλεξε αυτό το ψευδώνυμο;

Αν δεν το γνωρίζατε, η Sarah Joe Chamoun μπήκε στη βιομηχανία του πορνό τον Οκτώβριο του 2014, αφού την πλησίασε ένας άνδρας που της έκανε πρόταση για γυμνό μόντελινγκ.

Όπως κάνουν πολλοί καλλιτέχνες ενηλίκων, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα ψευδώνυμο ενώ εργαζόταν στη βιομηχανία πορνό και κατέληξε στο όνομα Mia Khalifa χάρη στον σκύλο της και τον Wiz. Πήρε το ίδιο όνομα με το σκυλάκι της, Mia, ενώ χρησιμοποίησε για επώνυμο το καλλιτεχνικό όνομα του γνωστού μουσικού.