Τρόμος στην άσφαλτο: Δυο νέα σοβαρά τροχαία με παράσυρση πεζών μέσα σε λίγες ώρες

Τρόμος στην άσφαλτο: Δυο νέα σοβαρά τροχαία με παράσυρση πεζών μέσα σε λίγες ώρες
Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες σε Βούλα και Πειραιά.

Με την κοινή γνώμη να είναι συγκλονισμένη μετά την παράσυρση των πέντε ατόμων στην Πειραιώς, με ένα πεντάχρονο παιδί να βρίσκεται διασωληνωμένο, το δυστύχημα στη Βούλα, σε λιγότερο από ένα 24ωρο από το προηγούμενο σοβαρό τροχαίο, αποτελεί ακόμη μία τραγωδία στην άσφαλτο.

Αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπης ηλικιωμένη βρήκε τραγικό θάνατο. Ειδικότερα, περίπου στις 19:20 μηχανή που κινείτο επί της λεωφόρου Καραμανλή με κατεύθυνση προς Σούνιο, στο ύψος της οδού Διός, παρέσυρε και σκότωσε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, την ηλικιωμένη.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να πέθανε ακαριαία προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο. Παράλληλα, κατά το δυστύχημα, τραυματίστηκε σοβαρά και ο οδηγός της μηχανής.

Λίγο αργότερα, ένα νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού σημειώθηκε στην Ακτή Κουμουνδούρου στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ένας ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει τον διπλής κυκλοφορίας παραλιακό δρόμο, λίγο μετά την Πλατεία Αλεξάνδρας προς Μικρολίμανο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ. με αποτέλεσμα να καταλήξει αιμόφυρτος στην άκρη του οδοστρώματος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αρχικά φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του, αλλά μετά από λίγα λεπτά έδειξε σημεία ζωής, κουνώντας λίγο τα πόδια του και βογκώντας από τους πόνους.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα περαστικοί να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρας,τοποθετώντας στο κεφάλι του πετσέτες για την αιμορραγία, ενώ κλήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το διερχόμενο ΙΧ φέρεται να μην έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ παράλληλα ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να επιχείρησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.