Eurovision 2024: Παπαρίζου και Φουρέιρα συνάντησαν τη Σάττι στη Σουηδία και την αποθέωσαν (vid)

Eurovision 2024: Παπαρίζου και Φουρέιρα συνάντησαν τη Σάττι στη Σουηδία και την αποθέωσαν (vid)
Στο Μάλμε της Σουηδίας βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Οι δημοφιλείς τραγουδίστριες συναντήθηκαν με την Μαρίνα Σάττι και έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στη Σουηδία μιας και θα ανέβει ξανά στη σκηνή της Eurovision, για να τραγουδήσει. Εκεί συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι, που φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα με το «Ζάρι» και οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φακό.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media, η Ελένη Φουρέιρα είπε για την τραγουδίστρια: «Είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει, δεν χρειάζεται καν να της πω εγώ καλή επιτυχία. Είσαι μαγική. Δώστο όλο».

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στο interval act του Α' ημιτελικού, την Τρίτη (7/5). Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται και η Έλενα Παπαρίζου, καθώς θα εμφανιστεί στο β’ ημιτελικό της Eurovision, που θα γίνει την Πέμπτη (9/5).

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι η μοναδική που έχει φέρει τη νίκη στην Ελλάδα, θα ανέβει στην σκηνή μαζί με τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli και θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις επιτυχίες τους.