Ο Γουίλ Φέρελ μπαίνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Απέκτησε μερίδιο στη Λιντς

Ο Γουίλ Φέρελ μπαίνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Απέκτησε μερίδιο στη Λιντς
Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του σε εμβληματικές ταινίες όπως το «Elf» και το «Anchorman», είναι εδώ και καιρό ένθερμος λάτρης του αθλητισμού.

Σε μια αναπάντεχη ανατροπή που έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Γουίλ Φέρελ φέρεται να έχει κάνει μια σημαντική επένδυση στην αγγλική ομάδα Λιντς.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του σε εμβληματικές ταινίες όπως το «Elf» και το «Anchorman», είναι εδώ και καιρό ένθερμος λάτρης του αθλητισμού. Το 2016, εδραίωσε τους δεσμούς του με τον κόσμο του αθλητισμού με το να γίνει συνιδιοκτήτης του franchise της Major League Soccer (MLS), Los Angeles Football Club (LAFC).

Τώρα, ο Φέρελ έχει βάλει στο στόχαστρό του το αγγλικό ποδοσφαιρικό τοπίο, ελκυόμενος από τη γοητεία της ιστορικής ιστορίας της Λιντς και την έντονη ατμόσφαιρα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun on Sunday, ο 56χρονος ηθοποιός εισέφερε ένα σημαντικό ποσό στη Λιντς, αποκτώντας σημαντικό μερίδιο από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, την 49ers Enterprises.

Η απόφαση του Φέρελ να επενδύσει στη Λιντς υπογραμμίζει την παγκόσμια απήχηση του αγγλικού ποδοσφαίρου και την αυξανόμενη επιρροή της ιδιοκτησίας διασημοτήτων στο άθλημα. Με τους συλλόγους να προσελκύουν ολοένα και περισσότερο επενδύσεις από προσωπικότητες υψηλού προφίλ σε διάφορες βιομηχανίες.