Το Airbnb έφτιαξε το σπίτι από το «Up» της Pixar: Αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος (vid)

Το Airbnb έφτιαξε το σπίτι από το «Up» της Pixar: Αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος (vid)
Το Airbnb ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «Icons», δημιουργώντας στην πραγματική ζωή πασίγνωστα σπίτια από την ποπ κουλτούρα.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το απόλυτο ταξίδι νοσταλγίας, καθώς η πραγματική εκδοχή του εμβληματικού σπιτιού του Carl Fredricksen από την αγαπημένη ταινία της Disney Pixar «Up» είναι τώρα διαθέσιμη προς ενοικίαση στο Airbnb.

Η ταινία «Up» συγκίνησε τους θεατές σε όλο τον κόσμο. Η ιστορία του Carl Fredricksenγια να εκπληρώσει τα όνειρα της εκλιπούσας συζύγου του στάθηκε η αφορμή να χυθούν αρκετά δάκρυα από μικρούς και μεγάλους. Τώρα, για τον εορτασμό της 15ης επετείου της ταινίας, το Airbnb έφερε το σπίτι των ονείρων του Carl Fredricksen και της συζυγού στη ζωή, προσφέροντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια στην πραγματική ζωή.

Αυτό το αξιοσημείωτο αντίγραφο του σπιτιού βρίσκεται στο Abiquiu του Νέου Μεξικού και διαθέτει ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό: είναι στολισμένο με 8.000 πολύχρωμα μπαλόνια και αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Τόσο για τους θαυμαστές του «Up» όσο και για όσους αναζητούν εξαιρετικές εμπειρίες, αυτό το σπίτι προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μπείτε στον μαγικό κόσμο της Pixar.