Ένα τεράστιο κόκκινο ποτάμι στα διόδια: Απίστευτο drone βίντεο από τη χθεσινή επιστροφή των εκδρομέων (vid)

Ένα τεράστιο κόκκινο ποτάμι στα διόδια: Απίστευτο drone βίντεο από τη χθεσινή επιστροφή των εκδρομέων (vid)
Από ότι φάνηκε η ιδέα να επιστρέψουν κάποιοι τη Δευτέρα για να γλιτώσουν την κίνηση της «Πρωτομαγιάς» δεν πήγε και πολύ καλά...

Ξεκίνησε από το μεσημέρι της Δευτέρας (06/05) του Πάσχα το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί από πολύ νωρίς αυξημένη κίνηση σε σταθμούς διοδίων. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Καθυστερήσεις σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν τη Μαλακάσα και από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα εχθές επέστρεψαν στην Αττική 52.431 και συγκεκριμένα 30.100 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.331 από την Αθηνών-Λαμίας.

@dim_vlchs_

Back to Athens, back to reality… 📍isthmos 6/5/24 Happy Easter 🐣

♬ MESSY X KAGKELIA - jimapas

Όπως φαίνεται σε βίντεο από drone που ανήρτησε χρήστης στο TikTok, δείχνει τις ουρές χιλιομέτρων που σημειώθηκαν σε σταθμούς διοδίων έξω από την Αττική.

Τα αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται πάνω στον δρόμο σχηματίζουν ένα κόκκινο ποτάμι -από τα αναμμένα πίσω φώτα τους- χαρακτηριστικό της κατάστασης που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι εκδρομείς κατά την επιστροφή τους στο Λεκανοπέδιο.

Πολλοί χρήστες του TikTok αυτοσαρκάστηκαν καθώς κατάλαβαν από πολύ νώρίς ότι δεν ήταν οι μόνοι που είχαν την ιδέα να επιστρέψουν στην Αθήνα την Δευτέρα για να γλιτώσουν την κίνηση της Τρίτης...

@s_anyf Συμβαίνει τώρα 🤡🥲 #φύπシ #φυπ #μπεςφοργιουγαμω #πασχαστοχωριο #επιστροφη ♬ πρωτότυπος ήχος - daoulisofia