Η Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Είχα φορτωθεί το "βάρος" στην πλάτη μου» (vid)

Η Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Είχα φορτωθεί το "βάρος" στην πλάτη μου» (vid)
«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά το 2012 για την Ελλάδα κι εγώ με κάποιον τρόπο κουβαλούσα αυτό το βάρος στην πλάτη μου» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στο «Πρωίαν σε είδον» λίγες ώρες πριν τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024.

Η τραγουδίστρια η οποία το 2011 εκπροσώπησε τη χώρα μας με το τραγούδι Aphrodisiac τόνισε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, ενώ έχει κενά μνήμης από τα λεπτά που μεσολάβησαν πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

«Ήταν δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, οπότε όλο αυτό το βάρος – η συμμετοχή της Ελλάδας που ήμουν εγώ εκείνη τη χρονιά – το είχα φορτωθεί. Ήμουν ένα νέο κορίτσι που το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι δεν έχω να χάσω κάτι, θα πάω να δώσω είπα τον καλύτερό μου εαυτό, να βάλω όλη τη θετική μου ενέργεια και τη διάθεση και όρεξη για δουλειά που είχα και αυτό θα το ανταμείψει ο κόσμος», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ενώ πρόσθεσε: «Έχω πάρα πολλά κενά μνήμης. Το έχετε ξανακούσει αυτό γενικά από άλλους διαγωνιζόμενους; Ήταν τόσες οι πληροφορίες και τόσα πράγματα που είχες να κάνεις σε ένα μικρό χρονικό διάστημα που συνέβεναν πράγματα που δεν τα θυμάμαι. Που δεν ξεχνάω ποτέ εγώ, έχω μνήμη ελέφαντα», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου καλεσμένη στην ΕΡΤ.