Χαμός στη Eurovision με την 5άλφα της Ιρλανδίας και τις σατανιστικές τελετές: Τρόμαξε και το Twitter, «ένα σκ@τ# μου έφυγε» (vid)

Χαμός στη Eurovision με την 5άλφα της Ιρλανδίας και τις σατανιστικές τελετές: Τρόμαξε και το Twitter, «ένα σκ@τ# μου έφυγε» (vid)
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε το τραγούδι της Ιρλανδίας στη Eurovision με τις σατανιστικές αναφορές.

Σάλο έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision. Μετά από πολλά χρόνια φιγουράρει ψηλά στα στοιχήματα με το τραγούδι «Doomsday Blue».

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το «Doomsday Blue» του non-binary καλλιτέχνη Bambe Thug έχει να κάνει με την προσπάθεια για αποδοχή του εαυτού του κάθε ατόμου και είναι μια ωδή στην queer κοινότητα.

Το Bambie Thug σπάει τα στερεότυπα του φύλου, για να δημιουργήσει έναν ήχο που καθορίζει την εποχή του, με στοιχεία ποπ, ροκ, ηλεκτρονικά και άλλα. Θεωρείται ωδή στην queer κοινότητα μιας και προσπαθεί να στείλει το μήνυμα της απελευθέρωσης από τα δεσμά και τους φόβους μας.

Το Bambie Thug βρίσκεται μέσα σε έναν κύκλο από κεριά, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με κέρατα στους ώμους, ενώ τα μαλλιά του έχουν μετατραπεί και αυτά σε κέρατα. Η θυσία στην πεντάλφα γίνεται για να κερδίσει η Ιρλανδία τη Eurovision.

Πήρε... φωτιά το Twitter

Η εμφάνιση του Bambie Thug σχολιάστηκε και μονοπώλησε το Twitter. Τα σχόλια έπεσαν... βροχή με το κοινό να είναι διχασμένο για το θέαμα που είδε.