CNN: Ο ωραιότερος κινηματογράφος του κόσμου βρίσκεται στην Αθήνα (vid)

CNN: Ο ωραιότερος κινηματογράφος του κόσμου βρίσκεται στην Αθήνα (vid)
Σύμφωνα με το CNN, ο ωραιότερος κινηματογράφος στον κόσμο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Στην καρδιά της Αθήνας, κρυμμένο βόρεια από τις πολυσύχναστες καφετέριες στο Θησείο, βρίσκεται ένα στολίδι που έχει τραβήξει την προσοχή των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Το Σινέ Θησείον ένας φιλόξενος οικογενειακός κινηματογράφος, κατατάχθηκε πρόσφατα στην κορυφή του έγκυρου καταλόγου του CNN με τις καλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες στον κόσμο. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γιατί.

Το Σινέ Θησείον ιδρύθηκε το 1935 και κατέχει τον τίτλο του παλαιότερου υπαίθριου κινηματογράφου στην Αθήνα. Η πλούσια ιστορία του και η γοητευτική του ατμόσφαιρα το έχουν καταστήσει αγαπημένο προορισμό για ντόπιους και τουρίστες. Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το Σινέ Θησείον είναι η εκπληκτική θέα του.

Το θέατρο προσφέρει απαράμιλλη θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και τον μεγαλοπρεπή Παρθενώνα στην κορυφή του ιερού βράχου. Σύμφωνα με το CNNGO, αυτή η πανοραμική θέα καθιστά το Σινέ Θησείον την απόλυτη εμπειρία υπαίθριου κινηματογράφου στην Αθήνα.

Λειτουργώντας εποχιακά από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, το Σινέ Θησείον προσφέρει στους θεατές μια ποικίλη επιλογή ταινιών, που κυμαίνονται από πρωτοεμφανιζόμενες κυκλοφορίες έως αγαπημένες κλασικές ταινίες.