«Μικρό Ταρανδάκι»: Γνωστός συγγραφέας για τον πραγματικό κακοποιητή, «όλοι ξέρουν ποιος είναι»

«Μικρό Ταρανδάκι»: Γνωστός συγγραφέας για τον πραγματικό κακοποιητή, «όλοι ξέρουν ποιος είναι»
Η νέα μίνι σειρά «Baby Reindeer» του Netflix έχει κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για αληθινή ιστορία.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσεις στους χρήστες του Netflix, η σειρά που «Baby Reindeer» (Μικρό Ταρανδάκι) του Richard Gadd (σεναριογράφος και πρωταγωνιστής) που κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Πρόκειται για την ιστορία ενός Σκωτσέζου κωμικού με μία stalker στα 20 του χρόνια. Ο Richard Gadd υποδύεται μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του με το όνομα Donny Dunn, έναν αγωνιζόμενο κωμικό και μπάρμαν που παρακολουθείται από μια γυναίκα με το όνομα Martha.

Η καταδίωξη ξεκίνησε αφού ο Gadd είχε βιαστεί και κακοποιηθεί επανειλημμένα σεξουαλικά από έναν επιτυχημένο τηλεοπτικό συγγραφέα, τον Darrien, όπως τονίζεται στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς.

Στη σειρά, ο Darrien προσφέρεται να γίνει μέντορας του Donny και τον προσκαλεί στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, όπου έπαιρναν σκληρά ναρκωτικά και γινόταν η κακοποίηση.

Πρόκειται για αληθινή ιστορία, στην οποία ωστόσο, ο Gadd προτίμησε να μην αποκαλύψει τους πραγματικούς χαρακτήρες. Εύλογα οι τηλεθεατές αναρωτήθηκαν ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Darrien, δηλαδή ο κακοποιητής του Gadd.

Ο παρουσιαστής Richard Osman ισχυρίζεται ότι «όλοι γνωρίζουν» ποιος είναι ο πραγματικός Darrien του «Baby Reindeer». Σύμφωνα με τον Osman ο Gadd είχε αποκαλύψει στους ανθρώπους του κλάδου του ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, επομένως γνωρίζουν σε ποιον αναφέρεται στην σειρά.

«Αυτό έχει ενδιαφέρον. Ο Gadd ήταν πολύ ανοιχτός στο να συζητήσει με τους ανθρώπους του κλάδου σχετικά, για τον άνδρα που τον είχε κακοποιήσει. Όλοι στη βιομηχανία ξέρουν ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος», είπε στο podcast του The Rest Is Entertainment, ο Richard Osman.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι για την ιστορία αυτή είχε κατηγορηθεί λάθος άτομο, το οποίο είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του, με αποτέλεσμα να βγει δημόσια και να αρνηθεί ότι ήταν αυτός ο κακοποιητής του Gadd.