Πρωτοφανές περιστατικό στον Βόλο: Συνελήφθησαν νεαροί με αναδιπλούμενο όπλο που έμοιαζε με κάρτα

Πρωτοφανές περιστατικό στον Βόλο: Συνελήφθησαν νεαροί με αναδιπλούμενο όπλο που έμοιαζε με κάρτα
Νεαροί συνελήφθησαν στον Βόλο καθώς είχαν κρυμμένο όπλο που έμοιαζε με πιστωτική κάρτα.

Ένα ασυνήθιστο όπλο που μοιάζει με πιστωτική κάρτα αποκάλυψε ο τυχαίος έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νεαρό στον Βόλο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στον αποθηκευτικό χώρο μοτοσικλέτας, βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο πιστόλι μονής βολής, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί ο ιδιοκτήτης της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθησαν, σήμερα (08-05-2024) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, -2- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων, κατελήφθη ο ένας εξ αυτών να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του δεύτερου και σε αποθηκευτικό χώρο αυτής βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- αναδιπλούμενο πιστόλι μονής βολής (τύπου πιστωτικής κάρτας), κενού γεμιστήρα, το οποίο είχε τοποθετηθεί εκεί από τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Ο προαναφερόμενος ιδιοκτήτης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

ο-1

ο-2