Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη για τη μεγάλη «ζαριά» στον ημιτελικό - Η ανάρτηση της

Newsroom
Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη για τη μεγάλη «ζαριά» στον ημιτελικό - Η ανάρτηση της
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι, μετά την είδηση ότι ανέβασε υψηλό πυρετό, πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision

Απόψε θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 22:00, ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

16 χώρες διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό (θα περάσουν οι 10) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», η οποία θα διαγωνιστεί στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, έγινε γνωστό ότι ταλαιπωρείται από κάποια ίωση. Το πιο πιθανό είναι να κρύωσε από τα κλιματιστικά που υπάρχουν στους κλειστούς χώρους, κάτι που είναι ”κακός σύμμαχος” για τους τραγουδιστές.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, μεταξύ της μεσημεριανής πρόβας και της βραδινής, ήταν προγραμματισμένο να δώσει κάποιες συνεντεύξεις, οι οποίες τελικά ακυρώθηκαν λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Λίγες ώρες αργότερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια έβαλε τέλος στην αγωνία των fan και με μια νέα ανάρτηση δήλωσε ότι ανυπομονεί να ανέβει στη σκηνή και τραγουδήσει.

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε στα αγγλικά πως «έχει έρθει η ώρα να στηρίξετε την Ελλάδα και την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ & τους φίλους. Ψηφίστε για τη δική σας cute φέτα σαγανάκι».

Και συνέχισε λέγοντας πως «ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς σήμερα το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό».

Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία της και ένα βίντεο που δείχνει έναν θαυμαστή της στο Μάλμε, ντυμένο τσολιά, να κρατά ένα ζάρι, μια ελληνική σημαία και φοράει ένα μπλουζάκι με την χαρακτηριστική φωτογραφία της Μαρίνας Σάττι και να λέει «πάμε δυνατά, πάμε δυνατά, ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ»