Eurovision 2024: Ξεσήκωσε την αρένα η Μαρίνα Σάττι και πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό (vid)

Eurovision 2024: Ξεσήκωσε την αρένα η Μαρίνα Σάττι και πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό (vid)
Η Μαρίνα Σάττι ενθουσίασε τους Eurofans και πέρασε άνετα στον τελικό της Eurovision 2024.

Το τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι ακούστηκε, το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στο Μάλμε της Σουηδίας, κατά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024. Μάλιστα, απέσπασε θερμό χειροκρότημα από τους θεατές στη Malmö Arena και έστρωσε τον δρόμο για τον μεγάλο τελικό.

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε με τη χαρακτηριστική μωβ φούστα και τις εκκεντρικές μπότες, ενώ χόρεψε με την καρδιά της ξεσηκώνοντας την αρένα και αποσπώντας ένα δυνατό χειροκρότημα. Η στιγμή, μάλιστα, που έβγαλε το μαντήλι και παρέσυρε με τις χορευτικές της ικανότητες, ήταν εξαιρετικά δυνατή.

Η Μαρίνα Σάττι φόρεσε στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, το οποίο επί της ουσίας είναι μία κάμερα που μοιάζει με GoPro, οπότε το κοινό και φυσικά οι χορευτές (Huseyin Çetintaş, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλης Καραγιάννης) είχαν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση.

Πέρα από τη χώρα μας, όμως, το εισιτήριο για το Σάββατο (11/05) πήραν και άλλες εννέα συμμετοχές μιας και κατάφεραν να έχουν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ειδικότερα, οι παρουσιάστριες της Eurovision 2024, Petra Mede και τη Malin Åkerman, ανακοίνωσαν με τυχαία σειρά τις εξής δέκα χώρες:

Λετονία

Αυστρία

Ολλανδία

Νορβηγία

Ισραήλ

Ελλάδα

Εσθονία

Ελβετία

Γεωργία

Αρμενία