Οικονόμου σε Παυλόπουλο: «Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε εμείς οι Ολυμπιακοί που δεν θα τις ζήσεις εσύ» (vid)

Οικονόμου σε Παυλόπουλο: «Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε εμείς οι Ολυμπιακοί που δεν θα τις ζήσεις εσύ» (vid)
Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος σχολίασαν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Με τα γνωστά τους πειράγματα σχολίασαν την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου σε πελάγη ευτυχίας για την επιτυχία της ομάδας του τόνισε ότι πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού και έκανε καζούρα στον Άκη Παυλόπουλο λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ζήσει τέτοιες στιγμές.

«Να πούμε ζήτω στον Θρύλο! Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία, μια μοναδική επιτυχία που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Την άξιζε ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση. Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε, εμείς οι Ολυμπιακοί που δεν θα τις ζήσεις εσύ, από ότι καταλαβαίνω δηλαδή», σχολίασε αρχικά.

Τότε ο Άκης Παυλόπουλος απάντησε: «Τα έχω ζήσει εγώ αυτά σε άλλο χρόνο, σε μεγαλύτερα πόστα... Εχθές χάρηκα κάτι για τον Ολυμπιακό. Τους είχε καθηλώσει! Δεν κατάφερε ολόκληρη Άστον Βίλα να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μία φορά».

Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε πάλι τον λόγο. «Το είπε και ο πρόεδρος, μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο ομάδας. Μην κοιτάμε την Άστον Βίλα που την έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός... Μιλάμε για μια ομάδα με επταπλάσιο μπάτζετ από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Το θέμα είναι ότι εμείς οι εκατομμύρια Ολυμπιακοί είμαστε στο κυνήγι του εισιτηρίου», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, με τον Παυλόπουλο να του λέει ότι του έχει τάξει τον να τον πάρει στον τελικό.

«Μόνο αν γίνεις Ολυμπιακός. Αν ο κύριος εδώ που βλέπετε, είναι με την σημαία του Ολυμπιακού και πανηγυρίζει υπέρ του Θρύλου, καλώς να έρθεις», ξεκαθάρισε ο Οικονόμου στον συμπαρουσιαστή του.