Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προσήχθησαν οι γονείς και εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ (vid)

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προσήχθησαν οι γονείς και εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ (vid)
Πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο ανέφεραν την εξαφάνιση του βρέφους, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο των γονιών.

Σοκάρει η υπόθεση με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα.

Σύμφωνα με το Mega, ένα νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών, με τον πατέρα του παιδιού να καταγράφεται από τις κάμερες του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ της Πέμπτης (9/5), η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία, η οποία φέρεται να είχε προέλθει από γέννα. Στη συνέχεια και ο άντρας της μετέβη στο νοσοκομείο και οι δύο προσήχθησαν και εξετάζονται από την ΕΛΑΣ.

Ακόμη η σορός του βρέφους δεν έχει βρεθεί, καθώς σύμφωνα με το Mega από το σημείο που φέρεται να είχε πεταχθεί η σορός, είχε περάσει απορριμματοφόρο και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα ανέφεραν την εξαφάνιση του βρέφους, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο των γονιών.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, με τις Αρχές να βρίσκουν το δωμάτιο γεμάτο αίματα. Στη συνέχεια, από την αξιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε πως ο πατέρας φέρεται να πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών.