Eurovision 2024: Όσα δεν έδειξε η τηλεοπτική μετάδοση από την εμφάνιση της Ελλάδας - Η θέση του «ΖΑRI» στα στοιχήματα

Eurovision 2024: Όσα δεν έδειξε η τηλεοπτική μετάδοση από την εμφάνιση της Ελλάδας - Η θέση του «ΖΑRI» στα στοιχήματα
Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε το κοινό και προκάλεσε «πανδαιμόνιο» στην αρένα του Μάλμε

Παρά τα προβλήματα υγείας, αλλά και τις αστοχίες επί σκηνής, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε το βράδυ της Πέμπτης 9/5 να πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2024.

Η δυναμική ερμηνεία, η ευφάνταστη σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction δια χειρός Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην σκηνή του Malmö Arena.

Η 37χρονη τραγουδίστρια και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνόδευσε στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κερδίζοντας επάξια τη συμμετοχή στον τελικό του Σαββάτου.

Ωστόσο, όσοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι δεν μπόρεσαν να δουν τον χαμό που προκάλεσε στο στάδιο του Μάλμε, με τους φανς να την αποθεώνουν. Βίντεο που κυκλοφορούν στα social media από eurofan απεικονίζουν την αποθέωση που γνώρισε η ελληνική αποστολή τόσο κατά την είσοδο της στο stage, όσο και κατά την αποχώρηση της.

@borasnoje Vinner Grekland/Greece? 🇬🇷🌟 #marinasatti #greece #eurovision #esc #fyp #foryou #fördig #malmö ♬ originalljud - Borås Nöje
@borasnoje Greece in #eurovision 🇬🇷🤞🏼 #esc #fyp #foryou #marinasatti #fördig #malmö ♬ originalljud - Borås Nöje
@andreou_123 #fyp #viral #trending #trends #foryoupage❤️❤️ #foryoupageofficiall #fypシ #fy #foryou #foryoupage #uk #eurovision #unitedkingdom #uk #greece #φοργιουπειτζ #zari #marinasatti ♬ original sound - Andreou_123

Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα

Μετά και τον δεύτερο ημιτελικό, η κατάσταση των χωρών στα στοιχήματα άλλαξε και πάλι, με την Κροατία να παραμένει το απόλυτο φαβορί, ενώ ακολουθεί το Ισραήλ και η Ελβετία

Από την άλλη πλευρά, με αρκετά μεγάλη διαφορά, η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι φαίνεται να βρίσκεται στην ένατη θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχήματα.

1