Η σειρά που κάποτε είχε ακυρωθεί είναι τώρα μία από τις πιο δημοφιλείς του Netflix σε όλο τον κόσμο!

Η σειρά που κάποτε είχε ακυρωθεί είναι τώρα μία από τις πιο δημοφιλείς του Netflix σε όλο τον κόσμο!
Μια σειρά στο Netflix που κάποτε ακυρώθηκε, κατέληξε να γίνει σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς στην πλατφόρμα.

Το Netflix έχει αποκτήσει τη κακή φήμη ότι ακυρώνει σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, μερικές φορές μετά από μία μόνο σεζόν.

Ίσως το καλύτερο παράδειγμα είναι ένα δράμα που ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε μια πτήση η οποία εξαφανίζεται.

Αφού επιτέλους καταφέρουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, οι επιβάτες ανακαλύπτουν ότι αγνοούνται εδώ και πέντε χρόνια. Η σειρά παρακολουθεί στη συνέχεια τη ζωή τους καθώς προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Προφανώς και μιλάμε για το Manifest, το οποίο το Netflix «έπαιξε» την τέταρτη σεζόν μετά την ακύρωσή του από τον αρχικό τηλεοπτικό φορέα, το NBC.

Το NBC κυκλοφόρησε τη σειρά το 2018 και πρόβαλε τις τρεις σεζόν. Αλλά τον Ιούνιο του 2021 η ραδιοτηλεοπτική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν θα ανανεώσει το Manifest για τέταρτη σεζόν, παρά το γεγονός ότι είχε συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές

Λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2021, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και την ανανέωσε για άλλη μια σεζόν.

Και έκτοτε το Manifest αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία για την πλατφόρμα streaming, καθώς συνεχίζει να συγκαταλέγεται στις σειρές με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως. Μια έκθεση του Variety το 2022 υποστήριξε ότι τα πρώτα επεισόδια της τέταρτης σεζόν συγκέντρωσαν 57,1 εκατομμύρια ώρες προβολής τις τρεις πρώτες ημέρες που ήταν διαθέσιμα για streaming.