Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι έριξε την τελευταία της «ζαριά» στον τελικό και βλέπει μόνο την κορυφή (vid)

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι έριξε την τελευταία της «ζαριά» στον τελικό και βλέπει μόνο την κορυφή (vid)
Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε το κοινό της Eurovision 2024, με την εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας

Με ένα θερμότατο χειροκρότημα αντάμειψε τη Μαρίνα Σάττι το κοινό της Eurovision 2024 στον αποψινό (11/05) τελικό της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε και έκανε κανονικό χαμό οργώνοντάς την από άκρη ως άκρη.

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην σκηνή του Malmö Arena.

Η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή.

Highlight της εμφάνισης ήταν φυσικά ο χορός της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της με τα λευκά μαντήλια υπό τους ήχους του ζουρνά αλλά και το πλάνο στη γέφυρα του κομματιού με την κάμερα που απομακρύνεται από ψηλά, την ώρα που η τραγουδίστρια και οι χορευτές έχουν ξαπλώσει επάνω στη σκηνή.

Αμέσως μετά το τέλος του performance, οι θεατές στο κατάμεστο Malmo Arena ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της τραγουδίστριας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image