Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή των πυροβολισμών κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή των πυροβολισμών κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο (vid)
Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή τη στιγμή που ο 71χρονος λογοτέχνης πυροβολεί εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο .

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τους πυροβολισμούς που δέχθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο.

Ο 59χρονος πολιτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα. Ανάρτηση στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει πως ο Ρόμπερτ Φίτσο βρίσκεται «σε απειλητική για τη ζωή του κατάσταση».

Στην επίσημη σελίδα του Σλοβάκου πρωθυπουργού αναφέρεται ότι ο Φίτσο δέχθηκε «πολλές σφαίρες» από έναν άνδρα σήμερα το μεσημέρι καθώς έβγαινε από ένα κτίριο έπειτα από συνεδρίαση της κυβέρνησης.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός είπε στο Reuters ότι ο πρωθυπουργός διατηρούσε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης Χάντλοβα και ότι οι ζωτικές του λειτουργίες έχουν σταθεροποιηθεί.

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι η επίθεση ήταν απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο - Προσοχή σκληρές εικόνες