O «Χλαπάτσας» κάνει τα πάντα για να μπει πρώτος στους Rammstein: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε» (vid)

Newsroom
O «Χλαπάτσας» κάνει τα πάντα για να μπει πρώτος στους Rammstein: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε» (vid)
Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η High Priority Promotions δημοσίευσε άλλο ένα πρόμο βίντεο με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Δημήτρη Φραγκιόγλου

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του γερμανικού συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, η High Priority Promotions φρόντισε να ανάψει για άλλη μια φορά τις φωτιές που εκτοξεύονται στα live των Rammstein με ένα ακόμη βίντεο έπος.

Με αφορμή την πρώτη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας αποφάσισε να την διαφημίσει με την βοήθεια του «Χλαπάτσα».

Στο βίντεο φαίνεται ο Δημήτρης Φραγκιόγλου να ψάχνει κάθε πιθανό τρόπο για να μπει πρώτος στο ΟΑΚΑ και όταν όλοι τον εγκαταλείπουν, εκείνος γυρίζει στην κάμερα και λέει τη θρυλική ατάκα: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε».

Στη λεζάντα του βίντεο η High Priority Promotions, έγραψε: «Χλαπάτσα... οι Γερμανοί είναι φίλοι σου. Σε δέκα μέρες είσαι μέσα».

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό, η High Priority Promotions επιστράτευσε και τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο προώθησης του live, και υπό τους ήχους του «Du Hast» των Rammstein φαίνεται καθισμένος σε μια πολυθρόνα να ψάχνει φροντιστήριο γερμανικών.