Έκλεβαν το παγκάρι με τσιμπίδα

Το λάθος που έκανε ένα ζευγάρι ιερόσυλων, ήταν να… παρκάρει ακριβώς έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Καινούργιο του Δήμου Καμένων Βούρλων! Μάλιστα, μπήκαν στο μικρό ναό μέσα στη νύχτα, χωρίς να δουν ότι απέναντι βρίσκονταν… άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.!
Οι αστυνομικοί περίμεναν για λίγο και μετά μπήκαν στην εκκλησία όπου έπιασαν στα πράσα την 58χρονη γυναίκα και τον 38χρονο συνεργό της, οι οποίοι είχαν χώσει στη σχισμή του παγκαριού μια αυτοσχέδια τσιμπίδα στην οποία είχαν τυλίξει κολλητική ταινία για να κολλάνε πάνω της τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα!
Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου εξετάζονται για μια σειρά από παρόμοιες κλοπές που έχουν γίνει σε ξωκκλήσια και ναούς της Φθιώτιδας, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Οι απολογίες των μελών της οργάνωσης (vid)
- Τέσσερα χρόνια από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο «τραγικός σύζυγος» της Καρολάιν που αποδείχθηκε δολοφόνος της (vid)
- Ο επιχειρηματίας που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς ως... τοξικομανής: «Μου είπαν ότι επιτρέπεται η βία» (vid)