Τα σενάρια για την αυτοκτονία του 23χρονου στο ΤΕΙ

Το ενδεχόμενο να ήθελε με την αυτοκτονία του να στείλει κάποιο μήνυμα εξετάζουν οι αρχές, καθώς ερευνούν το τραγικό τέλος του 23χρονου φοιτητή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Η αυτοκτονία του πιθανόν να ήταν προσχεδιασμένη, όπως γράφει η «Ελευθερία του Τύπου» ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της ερωτικής απογοήτευσης. Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρούν οι αρχές το γεγονός πως επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο ΤΕΙ.
«Ήταν ένα ήσυχο, σεμνό παιδί (…) Το συγκλονιστικό, όπως φαίνεται είναι ότι το είχε προσχεδιάσει. Το σχοινί, όπως μάθαμε, ήταν καινούριο, ενώ πρέπει να κατέβαλε κόπο για να μπορέσει να κρυφτεί και να παραμείνει στο κτίριο» δήλωσε στην εφημερίδα ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Τριανταφύλλου.
Ο κ. Τριανταφυλλίδης αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το ερώτημα ένα ο 23χρονος είχε πέσει θύμα επιθετικής συμπεριφοράς από συμφοιτητές του, τονίζοντας ότι «στο ακαδημαϊκό περιβάλλον τέτοια περιστατικά είναι πολύ πιο δύσκολο να αποκαλυφθούν». Κατά τον ίδιο «μπορεί να είναι κάποια δήλωση (η αυτοκτονία), κάτι να ήθελε να πει το παιδί».
Πηγή: newsbeast.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Απάτη με απίστευτη λεία στη Θεσσαλονίκη: Το «έπαιξε» συντηρητής και άρπαξε 200.000 ευρώ από 73χρονη
- Έλληνας που έζησε τον σεισμό στη Μπανγκόκ: «Η σκέψη μου ήταν στην Ολυμπιακάρα, να μας φέρει ο Μπαρτζώκας το κύπελλο» (vid)
- Αρχιμανδρίτης για το επεισόδιο με τους αστυνομικούς: «Είναι δυνατόν; Κρατούσα την Θεία Κοινωνία»