Στο Survival ο Ντανιέλ Μπατίστα! (pics & vid)

Gazzetta team
Στο Survival ο Ντανιέλ Μπατίστα! (pics & vid)
Στη τελική ευθεία το ριάλιτι επιβίωσης του «Ε» και οι υπεύθυνοι του καναλιού έκαναν το ΜΠΑΜ του καλοκαιριού!

Ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο γεννημένος στο Πράσινο Ακρωτήριο, παλαίμαχος διεθνής με την Εθνική Ελλάδας θα είναι όπως όλα δείχνουν θα είναι στο Survival!

O παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, έχει ήδη πει το ναι στους ανθρώπους της παραγωγής και είναι έτοιμος να μεταβεί στην παραλία της Κουρούτα όπου και θα γυριστεί το παιχνίδι επιβίωσης.

Πως όμως κατέληξαν στον Μπατίστα οι άνθρωποι της παραγωγής;

Το κριτήριο για την επιλογή των παικτών ήταν ο αθλητικός σωματότυπός τους και ο Ντάνιελ Μπατίστα το έχει και με το παραπάνω!

Ο παλαίμαχος επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς. Το 1989 τον απέκτησε η ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε 1 πρωτάθλημα (1991-1992). Με τη λήξη εκείνης της περιόδου μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Το 1995 επέστρεψε στην ΑΕΚ έως το 1999, οπότε και έκλεισε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα με την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας αποτέλεσε αμέσως μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Στις 12 Οκτωβρίου 1994 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα γαλανόλευκα χρώματα, συμμετέχοντας συνολικά σε 14 αγώνες και σκοράροντας 2 φορές. Είναι ο πρώτος έγχρωμος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Συνολικά στην καριέρα του σε 317 παιχνίδια σημείωσε 97 γκολ!