Η Ryanair ακυρώνει πτήσεις στην Ελλάδα

Gazzetta team
Η Ryanair ακυρώνει πτήσεις στην Ελλάδα
H Ryanair προχώρησε σε ακύρωση πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Αναστάτωση σε χιλιάδες ταξιδιώτες από και προς την Ελλάδα προκαλεί η ακύρωση πτήσεων από τη Ryanair. Η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα τον Σεπτέμβριο ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση 40- 50 πτήσεων ημερησίως για ένα διάστημα 6 εβδομάδων, έως τα τέλη Οκτωβρίου, με στόχο να βελτιώσει τη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων της

Σήμερα, Τετάρτη, η Ryanair ανακοίνωσε ότι η ακύρωση αφορά επιπλέον 18.000 πτήσεις που αναμένεται να επηρεάσουν περίπου μισό εκατομμύριο επιβάτες που θα ταξίδευαν μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι έχει στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ειδοποίηση σε όλους τους πελάτες, προσφέροντάς τους την επιλογή μεταξύ επιστροφής χρημάτων ή εναλλακτικής πτήσης. Θα λάβουν επίσης ένα ταξιδιωτικό κουπόνι για επιστροφή χρημάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κράτηση μιας πτήσης Ryanair για ταξίδια μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου 2018.

Η πρώτη σειρά ακυρώσεων των πτήσεων προκάλεσε τεράστια ζημιά στη φήμη της εταιρίας και επηρέασε 315.000 πελάτες. Ανακοινώνοντας τις τελευταίες ακυρώσεις την Τετάρτη, ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Μάικλ Ο' Λίρι, ζήτησε συγνώμη στους πελάτες για δεύτερη φορά αυτό το μήνα, αλλά είπε ότι οι αλλαγές ήταν «λογικές». «Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη στους πελάτες που έχουν επηρεαστεί από τις ακυρώσεις πτήσεων την περασμένη εβδομάδα ή τις λογικές αλλαγές του χρονοδιαγράμματος που ανακοινώθηκαν σήμερα», δήλωσε.

 

Πηγή: insider.gr