Σαμαράς: Να πηγαίνετε «αρματωμένοι» στα καφενεία

Gazzetta team
Σαμαράς: Να πηγαίνετε «αρματωμένοι» στα καφενεία
Για ευχές πήγαν, με... άρματα βγήκαν όσοι βουλευτές μετέβησαν σήμερα στο Μαξίμου προκειμένου να ευχηθούν στον Πρωθυπουργό για την ονομαστική του εορτή.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς βρήκε την ευκαιρια να τους καλέσει σε... επιστράτευση, ενθυμούμενος τα χρόνια που ο ίδιος, ως βουλευτής Μεσσηνίας, έμπαινε στα καφενεία για να συναντήσει τους πολίτες. «Εγώ έμπαινα μέσα με "χειροβομβίδες" στην τσέπη» φέρεται να είπε ο κ. Σαμαράς, εξηγώντας ότι οι βουλευτές δεν πρέπει μόνον να ακούν αλλά και να απαντούν, να δίνουν τη μάχη της πολιτικής σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, επιβεβαιώνοντας ότι η επιλογή της ακραίας πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κεντρικό πυλώνα στη στρατηγική του Μαξίμου, ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους βουλευτές του να επικεντρώσουν τα «πυρά» τους στην Κουμουνδούρου όχι μόνον για τις οικονομικές της προτάσεις που προοιωνίζονται κινδύνους για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αλλά, κυρίως, για τις «σχέσεις στοργής» του κόμματος με την τρομοκρατία.

«Να ενημερώνετε, να αποκαλύπτετε τις συνιστώσες του Τσίπρα που στηρίζουν την τρομοκρατία, να μιλάτε ονομαστικά για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν μάρτυρες υπεράσπισης στον Γιωτόπουλο, τον Κουφοντίνα, τον Ξηρό...» φέρεται ειπών ο Πρωθυπουργός. Μάλιστα φέρεται να αναφέρθηκε και στην υποστήριξη από «περιθωριακά» κόμματα της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Ευρώπης, ακόμα και κόμματα της κατεχόμενης «Βορείου Κύπρου» λέγοντας «ότι αυτοί σκότωναν έλληνες…».

Από το Μαξίμου είχαν περάσει μέχρι το μεσημέρι αρκετά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας, ενώ ακατάπαυστα κτυπά και το τηλέφωνο του πρωθυπουργικού γραφείου καθώς είναι πολλοί όσοι θέλουν να δώσουν τις ευχές τους...

Πηγή: newspost.gr