" Dream Walker " στο Ναυάγιο της Ζακύνθου (pics&vds)

Gazzetta team
" Dream Walker " στο Ναυάγιο της Ζακύνθου (pics&vds)
Εxtreme sports και μοναδικό θέαμα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου.

Ο Δήμος Ζακύνθου και ο Οργανισμός Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού Ζακύνθου έχουν θέσει ως στόχο την προβολή της Ζακύνθου ως ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στην παραλία του Ναυαγίου, από τις 8 ως τις 25 Ιουνίου 2014 και φέρει τον τίτλο «DREAM WALKER».

Πολωνοί αθλητές των extreme sports οι οποίοι είναι ήδη στο νησί και προπονούνται, θα πραγματοποιήσουν εντυπωσιακά άλματα με διάφορες τεχνικές (Dream Jump, Free Rope Jump). Στόχος είναι η τουριστική προβολή του πλούσιου γεωφυσικού ανάγλυφου της Ζακύνθου με την καθιέρωση ετήσιων extreme αθλητικών συναντήσεων σε περιόδους μη τουριστικής αιχμής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου, Παραλία Ναυαγίου 12.00–16.00 Γιορτή Έναρξης. Εντυπωσιακά άλματα με καπνούς και χρώματα από επαγγελματίες αθλητές. Συμμετέχει ο Γιάννης Κρεκούκης με την ομάδα του που θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα [PARAMOTER].

Δευτέρα 9 - Τετάρτη 25 Ιουνίου, Παραλία Ναυαγίου 10.00 – 16.00 Άλματα που κόβουν την ανάσα από τους επαγγελματίες αθλητές.

Σάββατο 14 & Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 Παραλία Λαγανά (απέναντι από το εστιατόριο Μουριά) 20.00 - 21.00 Παράσταση πάνω σε τεντωμένο σκοινί από τους Marta Jimenez, Carlos Torrija και Guillermo Piris. Πλατεία Σολωμού 21.00 – 22.00 Οι επαγγελματίες θα δείξουν στο κοινό πώς να περπατούν σε τεντωμένο σκοινί.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη πολλών χορηγών, ανάμεσά τους και η CANNON, η οποία θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για να δημιουργηθεί ένα βίντεο που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ζακύνθου ως τουριστικός προορισμός και θα χρησιμοποιηθεί από τον ΟΔΤΠ για την τουριστική προβολή της Ζακύνθου.

Πηγή: lifo.gr