Γρηγοράκος: Να διαγραφεί ο Παπανδρέου

Να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου προέτρεψε ουσιαστικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσω ΣΚΑΪ ο στενός του συνεργάτης και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
«Αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί, είπε. Να τον καλέσει να πάρει θέση».
Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοράκο ο κ. Παπανδρέου «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε [...] Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν», πρόσθεσε.
Υποστήριξε επίσης πως όταν πήγε στην Κρήτη ως Υπουργός αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του Παπανδρέου.
Είναι οι ίδιοι, πρόσθεσε που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου εγκατέλειψε το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό. «Δεν μπορείς», είπε ,»να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το Ελληνικό κοινοβούλιο».
Πηγή: skai.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Θ. Πλεύρης για τους μετανάστες: «Πέντε χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή ή συνεργάζεσαι για να γυρίσεις πίσω - Δεν είμαστε ξενοδοχείο»
- Λιβύη: Ο Χαφτάρ έδιωξε την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχει ο Θάνος Πλεύρης
- Συναγερμός στη Βουλή: Ρώσος έστειλε ύποπτο φάκελο με λευκή σκόνη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)