Σοκαριστικές φωτογραφίες του Λαμάρ Όντομ μέσα από το νοσοκομείο (pics)

Gazzetta team
Σοκαριστικές φωτογραφίες του Λαμάρ Όντομ μέσα από το νοσοκομείο (pics)
«Η μουσική του Κάνιε Γουέστ με έσωσε», λέει ο ίδιος - Δείτε φωτογραφίες.

Ο Κάνιε Γουέστ βοήθησε τον Λαμάρ Όντομ στην ανάρρωσή του μετά την κατάρρευσή του σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, τραγουδώντας και ραπάροντας δίπλα στο κρεβάτι του!

Αυτό καταγράφηκε σε ένα σύντομο βίντεο που προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του reality show «Keeping Up With The Kardashians» και έδειχνε τον Κάνιε να τραγουδά δίπλα στον Όντομ.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως ο Λαμάρ της είχε εξομολογηθεί πως η μουσική του Κάνιε τον βοήθησε πάρα πολύ. «Τότε συνειδητοποίησα πως μπορούσα και πάλι να αρχίσω να σκέφτομαι, τα πράγματα έρχονταν πίσω σε μένα και μπορούσα να αρχίσω να τα αρθρώνω», της είχε πει.

«Έτσι λέει πάντα, ο Κάνιε με έσωσε», συμπλήρωσε και η αδελφή της- και πρώην γυναίκα του Όντομ, Κλόε Καρντάσιαν.

«Υπήρχε ένα διάστημα που ο Λαμάρ δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά άκουγε και καταλάβαινε ό,τι του λέγαμε. Ο Κάνιε πραγματικά πίστευε πως μπορούμε να τον κάνουμε καλά με τη μουσική, πως μπορούμε να τον κάνουμε να μιλήσει. Πήγαινε στο νοσοκομείο και του τραγουδούσε και ράπαρε και πιστεύω πως ο Λαμάρ άρχισε να ανασυγκροτείται και να μιλά όταν άρχισε να ακούει πολλή μουσική», πρόσθεσε η Κιμ.

Οι τηλεθεατές είδαν και μια φωτογραφία του Λαμάρ που ήταν ξαπλωμένος με τα μάτια κλειστά στο κρεβάτι του νοσοκομείου, σε φωτογραφία που του έδειξε η Κλόε όταν είχε πια γλιτώσει. Ο Όντομ φαίνεται γυμνός με σωληνάκια στη μύτη και το στόμα του, επίδεσμο στο κεφάλι του και καλώδια στο στέρνο του. Η φωτογραφία προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο αφού πλέον ο πρώην αστέρας του NBA έχει γίνει καλά.

Όσο για το τι περνούσε από το μυαλό του τις ημέρες εκείνες, ο Όντομ αποκάλυψε πως ονειρευόταν πολύ όταν δεν είχε τις αισθήσεις του κι έβλεπε ανθρώπους που δεν ζουν πια.

«Έβλεπα πραγματικά όνειρα, πολύ βαθιά, ανθρώπων που έχουν πεθάνει», εξήγησε ο ίδιος.

lamar1lamar2lamar3lamar4lamar5lamar6

Δείτε και αυτό: «Τον Χριστόδουλο τον έφαγαν ξένα κέντρα»

Πηγή: newsbeast.gr