Φώναζε ότι «Ο Αλλάχ είναι παιδόφιλος» τελικά ήταν ο ίδιος!

Gazzetta team
Φώναζε ότι «Ο Αλλάχ είναι παιδόφιλος» τελικά ήταν ο ίδιος!
Ένας τύπος ο οποίος φέρεται να φώναζε σε συγκεντρώσεις ακροδεξιών στη Μεγάλη Βρετανία «Ο Αλλάχ είναι παιδόφιλος», όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, είναι ο ίδιος παιδόφιλος.

Ο 32χρονος Κρίστοφερ Άλλαν είναι ενεργό μέλος της «Σκοτσέζικης Λεγεώνας Άμυνας» και ήταν ένας από τους 40 διαδηλωτές που το Δεκέμβρη φώναζαν στους δρόμους του Εδιμβούργου «Fuck off refugees» και «Allah is a paedo».

xxx

Μερικοί τύποι από το ακροδεξιό κρου του Κριστοφερ Αλαν

Tρεις μήνες μετά τη διαδήλωση στο Εδιμβούργο, ο Άλλαν συνελήφθη επειδή τρομοκράτησε τη σύντροφό του φωνάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας την. Τιμωρήθηκε με κοινωνική εργασία με δύο χρόνια αναστολή. Με αφορμή αυτή την καταγγελία αποκαλύφθηκε ότι ο Κρίστοφερ Άλαν έχει καταδικαστεί και για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου.

Συγκεκριμένα ο Κρίστοφερ Άλλαν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κοριτσιού στο οποίο ο Άλαν έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και μηνύματα και με το οποίο είχε σεξουαλική επαφή στο σπίτι του. Ο Άλλαν πλέον αντιμετωπίζει 2 χρόνια με αναστολή αφού ομολόγησε την παρενόχληση και το όνομά του καταχωρήθηκε για δύο χρόνια στη λίστα με τους «Sex offenders».

Πηγή: luben.tv