Πήρε αγκαλιά ένα παιδί για να φωτογραφηθεί αλλά τελικά ήταν 46χρονος νάνος

Gazzetta team
Πήρε αγκαλιά ένα παιδί για να φωτογραφηθεί αλλά τελικά ήταν 46χρονος νάνος
Η βαρόνη Michelle Mone διάσημη και επιτυχημένη επιχειρηματίας είναι πρωταγωνίστρια μιας σουρεαλιστικής γκάφας που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η 44χρονη βαρόνη του Mayfair, ιδρύτρια της εταιρείας εσωρούχων Ultimo, πραγματοποίησε πρόσφατα επίσκεψη στο Βιετνάμ. Σε μια ομιλία της, την οποία παρακολουθούσαν στην αίθουσα περίπου 3000 άνθρωποι, την πλησίασε ένα μικρό παιδί το οποίο κρατούσε ένα μπουκέτο με λουλούδια. Η βαρόνη σκέφτηκε πως αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό στιγμιότυπο σαν αναμνηστικό από το ταξίδι της και πήρε το παιδί αγκαλιά για να φωτογραφηθεί μαζί του.

Όμως το παιδί αποδείχθηκε πως ήταν τελικά ένας παντρεμένος άντρας ηλικίας 46 ετών και η αίθουσα άρχισε να γελά. Η βαρόνη δεν κατάλαβε προφανώς τι είχε μόλις συμβεί και φαίνεται πως συνέχισε. Λίγο αργότερα, όταν προφανώς ενημερώθηκε πως δεν είχε ποζάρει με ένα χαριτωμένο παιδάκι που της έδωσε λουλούδια, επανήλθε στο Τwitter για να ζητήσει συγγνώμη και να δηλώσει ντροπιασμένη καθώς πίστευε πως στην αγκαλιά της είχε ένα 6χρονο παιδί και όχι έναν 46χρονο άντρα.

Σε σχόλιο της στην Daily Maikl ανέφερε ωστόσο πως στην αρχή την παραξένεψαν τα δόντια του "παιδιού" που ήταν κίτρινα από το κάπνισμα, αλλά δεν έδωσε σημασία. Το περιστατικό πάντως έχει προκαλέσει εκτός από χιουμοριστικά σχόλια και μερικές αντιδράσεις καθώς κάποιοι χρήστες την κατηγορούν πως εκμεταλλεύεται το περιστατικό και συνεχίζει να εκθέτει τον άντρα για τη δημοσιότητα.

Πηγή: lifo.gr