Ροντέο: Η Cardi B επιχείρησε να δείρει την Nicki Minaj (pic & vids)

Gazzetta team
Ροντέο: Η Cardi B επιχείρησε να δείρει την Nicki Minaj (pic & vids)
Από το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο σούπερ σταρ της ραπ, που καταγράφηκε από κάμερες, σημαδεύτηκε το πάρτι του Harper’s Bazaar.

Αν νομίζετε οτι μόνο οι άνδρες ράπερ έχουν κόντρες μεταξύ τους, τότε κάνετε λάθος... Δείτε τι έγινε στο πάρτι του Harper’s Bazaar, όπου λίγο έλειψε Cardi B να έρθει στα χέρια με την Nicki Minaj και θα καταλάβετε...

Οι δυο τους είναι σε κόντρα, καθώς η πρώτη κατηγορεί την άλλη οτι σε ένα από τα κομμάτια της, αφήνει υπονοούμενα για το παιδί της, αμφισβητώντας τις ικανότητές της ως μητέρα.

Μόλις λοιπόν η Cardi B μπήκε στον χώρο της εκδήλωσης, κατευθύνθηκε εκεί που ήταν η Nicki Minaj, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να την χτυπήσει, όπως έλεγαν από τον κύκλο της. Μόλις οι άνδρες ασφαλείας κατάλαβαν τι γινόταν της έκοψαν τον δρόμο και όπως έλεγε η πλευρά της, πρέπει να υπήρχε και σχετικό σχέδιο, καθώς η Cardi B δέχθηκε μία αγκωνιά στο πρόσωπο.

Μάλιστα στο video που κυκλοφορεί ακούγεται να λέει «έλα εδώ σκύλα» πολλές φορές, με την Minaj να μένει ατάραχη, με αποτέλεσμα να της πετάξει το ένα από τα παπούτσια που φορούσε.

Λίγο αργότερα, ανέβασε το παρακάτω μήνυμα στο Instagram...

«Έχω αφήσει πολλά σκατά στην άκρη. Σου έχω επιτρέψει να λες στα τραγούδια σου για εμένα, σου έχω επιτρέψει να λες ψέματα, σου έχω επιτρέψει να μπεις στον δρόμο μου. Έχεις απειλήσει άλλους καλλιτέχνες, λέγοντάς τους οτι αν δουλέψουν μαζί μου, θα σταματήσουν να συνεργάζονται μαζί σου. Σου έχω επιτρέψει να λες πολλά για εμένα. Σου απευθύνθηκα μία φορά, σου απευθύνθηκα δεύτερη και πάντα έριχνες την ένταση. Όταν όμως αναφέρεσαι στο παιδί μου, όταν κάνεις σχόλια για τις ικανότητές μου σαν μητέρα, τότε διαγράφονται όλα. Δούλεψα σκληρά και πάλεψα πολύ για να αφήσω κάποιον να παίξει με την επιτυχία μου. Οι σκύλες που λένε πολλά στα τραγούδια τους, στην πραγματική ζωή είναι κότες. Αυτό το πράγμα είναι διασκεδαστικό».