Προβλήματα στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω ομίχλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με τα γνωστά προβλήματα γίνονται τα δρομολόγια των αεροπλάνων από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Προβλήματα υπάρχουν στη λειτουργία του αεροδρομίου Μακεδονία, της Θεσσαλονίκης λόγω της ομίχλης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου, ακυρώθηκε η πτήση της Olympic Air για Αθήνα, που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 8.30 το πρωί.
Με καθυστέρηση αναμένεται να αναχωρήσουν οι πτήσεις της Elinair για Στουτγκάρδη και της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη.
Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.
H EMY προβλέπει ότι η κατάσταση με την ορατότητα στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα βελτιωθεί μέσα στις επόμενες δύο ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το λάθος που «πρόδωσε» τον 41χρονο – Πώς οι Αρχές κατέρριψαν τον ισχυρισμό άμυνας
- Η Novibet στηρίζει για δεύτερη χρονιά το THI Summer Youth Academy, φέρνοντας περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό
- Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 1-2 χρόνια πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω - Με είπε σκύλα»