Προβλήματα στις πτήσεις λόγω απεργίας
Συγκεκριμένα η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ) της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας προκήρυξε δυο τετράωρες στάσεις εργασίας για σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου.
Οι στάσεις εργασίας θα διεξαχθούν από τις 08.00 έως τις 12.00 και από τις 20.00 έως τις 23.59.
Λόγω της στάσης αναμένονται να δημιουργηθούν προβλήματα στα αεροπορικά δρομολόγια κυρίως προς τα μικρά αεροδρόμια και συγκεκριμένα προς Κύθηρα, Αστυπάλαια, Σύρο, Σητεία, Νάξο, Κάρπαθο και Κάσο.
Αιτήματα των στάσεων εργασίας αποτελούν η κοινοποίηση του περιεχομένου των σχεδίων των Προεδρικών Διαταγμάτων του νόμου 4427/2016 και η εναρμόνιση του ωραρίου εργασίας των εργαζομένων στην αεροναυτιλία.
Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, το προσωπικό της βάρδιας ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας με ευθύνη των προϊστάμενων των οργανικών μονάδων.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Σε κατάσταση σοκ οι γονείς της 17χρονης επιζήσασας: «Ξέρεις τι είναι να σου λένε ότι το παιδί σου έπεσε»
- Survivor: Εκτός κινδύνου η ζωή του Σταύρου Φλώρου – Εξετάζεται η αεροδιακομιδή σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ
- Η πρώτη αντίδραση του Ατζούν για το ατύχημα στο Survivor: «Πάω επειγόντως στον Άγιο Δομίνικο»