Ληστής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ έκλεψε τις εισπράξεις κι απαίτησε να ρίξει δελτίο αξίας 350 ευρώ (vid)

Gazzetta team
Ληστής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ έκλεψε τις εισπράξεις κι απαίτησε να ρίξει δελτίο αξίας 350 ευρώ (vid)
Απίστευτη τροπή πήρε η ληστεία πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην περιοχή της Κυψέλης, όταν ο οπλισμένος με μαχαίρι ληστής, αφού άρπαξε από την σοκαρισμένη υπάλληλο τις εισπράξεις, απαίτησε να δοκιμάσει την τύχη με ένα δελτίο virtual στοιχήματος αξίας 350 ευρώ.

Ο νεαρός δράστης φαίνεται να μπαίνει στο πρακτορείο και να απειλεί με μαχαίρι την υπάλληλο πίσω από τον πάγκο. Εκείνη εμφανώς τρομοκρατημένη ακολουθεί κατά γράμμα τις προσταγές του κι ενώ όλα δείχνουν ότι μόλις πάρει τα χρήματα από το ταμείο θα αποχωρήσει, εκείνος αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα virtual στοίχημα αξίας 350 ευρώ.

Μάλιστα, καθώς η έκπληκτη υπάλληλος αδυνατεί να καταθέσει το δελτίο του ληστή στον υπολογιστή, εκείνος κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω, παίρνει ένα δελτίο κι αφού το συμπληρώνει, το δίνει στην υπάλληλο για να το καταθέσει.

Εν συνεχεία, ο δράστης αποχωρεί από το κατάστημα, απολογούμενος στην υπάλληλο με τα λόγια «συγνώμη, τα έχω ανάγκη», ενώ λίγη ώρα αργότερα στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η στιγμή της ληστείας καταγράφηκε καρέ καρέ από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του πρακτορείου, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα πριν το κλείσιμο του πρακτορείου.