Υπόθεση Τοπαλούδη: Ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι του φονικού (pics & vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι του φονικού (pics & vid)
Οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το σπίτι του φονικού.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η κύρια ανάκριση στην Ρόδο για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», κατέθεσε ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός στους οποίους είχε πάει η άτυχη φοιτήτρια για να ενημερωθεί τί μπορεί να κάνει, σε περίπτωση που διέρρεαν στο διαδίκτυο video με εκείνη.

Όπως είπε ο πρώτος, η άτυχη κοπέλα δεν είχε προβεί σε κάποια καταγγελία, απλά ήθελε να μάθει για τα μέτρα που μπορεί να λάβει, ενώ διευκρινίστηκε πως το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, καθώς υπήρχε μεγάλη προσέλευση πολιτών εκείνη την ημέρα.

Τα ντοκουμέντα του φονικού
Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Δημοκρατική» έφερε στην δημοσιότητα φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έγινε το φονικό. Σε αυτή, φαίνεται η κουζίνα που διασκέδαζαν οι δύο δράστες καταναλώνοντας βόκτα, πριν γίνει το μοιραίο.

Σε μία άλλη, από την τουαλέτα, υπήρχαν ίχνη αίματος στα πλακάκια του τοίχου τα οποία οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να καθαρίσουν, παρά το γεγονός οτι επιχείρησαν να μην αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία για το τί είχε συμβεί.

Εδώ είναι το στραβωμένο κουζινομάχαιρο που βρέθηκε στην παραλία Γκίνας, όπου ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους.


Αυτό, αλλά και κάποια αντικείμενα βρέθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από το άψυχο κορμί της Ελένης Τοπαλούδη.

Φόβος και τρόμος
Την ίδια ώρα, το Star μέσω ενός ρεπορτάζ που παρουσίαζε, επιβεβαίωνε το δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών που ήθελε τον 19χρονο Αλβανό και τον 23χρονο ρομά, να υπερηφανεύονται για τον βιασμό της 19χρονης με την αναπηρία.

Μάλιστα, στο ίδιο θέμα παρουσιάστηκε και ένα άλλο συγκλονιστικό περιστατικό, με δύο νεαρές κοπέλες.

Αυτές λοιπόν είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα μίας καφετέριας, προκειμένου να αποφύγουν τον 19χρονο, ο οποίος ήταν γνωστός για την επιθετική του συμπεριφορά και τον στόχο που είχε σε κάθε επαφή του με κορίτσια.