Κορονοϊός: «Βλέπω το μωρό από φωτογραφίες» λέει η 24χρονη μάνα από το Αττικόν (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: «Βλέπω το μωρό από φωτογραφίες» λέει η 24χρονη μάνα από το Αττικόν (vid)
Πολύ καλά στην υγεία της είναι η 24χρονη που έχει προσβληθεί από κορονοϊό και το απόγευμα της 18ης Μαρτίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ένα αγοράκι που όπως η ίδια είπε βλέπει ακόμα από φωτογραφίες.

Μέσα στην «μαυρίλα» που υπάρχει λόγω του κορονοϊού, την Πέμπτη είχαμε και το πρώτο εξαιρετικό νέο. Η 24χρονη που είχε προσβληθεί από τον Covid-19 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε πως είναι πολύ καλά και πως περιμένει πως και πως το πότε θα βγει από το Αττικόν. Όσον αφορά το αγοράκι, ακόμα το βλέπει μόνο από φωτογραφίες.

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι πολύ καλά. Περιμένω πότε θα βγω. Δεν είχα συμπτώματα οπότε δεν πίστευα ότι το μωρό θα έχει τον ιό. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα βγω από το νοσοκομείο. Είχα πονόλαιμο, μία φορά έκανα 37.2 και από τότε είμαι πολύ καλά. Ενημερώθηκα Τετάρτη πρωί ότι έχω κορονοϊό και Τετάρτη μεσημέρι μπήκα για να γεννήσω.

Πιστεύω στον Θεό, ήμουν πολύ δυνατή, σκεφτόμουν θετικά και όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρω πώς κόλλησα (σ.σ. κορονοϊό). Έμενα σπίτι, αλλά πήγαινα μόνο στο νοσοκομείο για να με δει ο γιατρός. Ο σύζυγός μου δεν έχει σύμπτωμα, δεν έχει κάνει το τεστ, κάθεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και μας περιμένει σπίτι.

Δεν πήρα αγκαλιά το μωρό. Μου το έδειξαν από μακριά. Δεν έχω επαφή, το βλέπω από φωτογραφίες. Όλοι μας στηρίζουν, προσπαθώ να είμαι καλά ψυχολογικά. Περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να πάμε σπίτι».

Για το δώρο που της έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «Ήταν ένα διακοσμητικό για το παιδί. Τον ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που μας στηρίζουν».