Κορονοϊός: Παραλίγο σύρραξη σε γειτονιά στο Ναύπλιο με Αθηναίους!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Παραλίγο σύρραξη σε γειτονιά στο Ναύπλιο με Αθηναίους!
Τέσσερις Αθηναίοι πήγαν στο Ναύπλιο για... διακοπές εν μέσω κορονοϊού και η γειτονιά τούς υποδέχθηκε με απίστευτες βρισιές, ενώ κόντεψε να προκληθεί σύρραξη!

Άρχισαν τα όργανα...

Στο Ναύπλιο, μια ολόκληρη γειτονιά υποδέχθηκε με βρισιές και ακατανόμαστες εκφράσεις τέσσερα άτομα από την Αθήνα, που κατέφθασαν στην πόλη την Παρασκευή, 20 Μαρτίου!

Σύμφωνα με το Παραπολιτικά Αργολίδα, δύο ζευγάρια, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού τύπου τζιπ, έφθασαν στο σημείο το μεσημέρι, για να μείνουν σε διαμέρισμα, το οποίο διατηρεί το ένα από τα δυο ζευγάρια.

Καθώς κατέβαζαν τις βαλίτσες και τα πράγματα, όμως, από το αυτοκίνητο, τους αντιλήφθηκε ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος, εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν στο μπαλκόνι του, και ο οποίος ξεκίνησε να τους... κράζει για την επιλογή τους να έρθουν στο Ναύπλιο μαζί με φιλοξενούμενους εν μέσω κορονοϊού, σαν να ήρθαν για διακοπές!

Ακολούθησε έντονος διάλογος και απίστευτα μπινελίκια, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ολόκληρη η γειτονιά, με δεκάδες ανθρώπους να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να αρχίζουν να τους βρίζουν όλοι μαζί. Μάλιστα, λίγο έλειψε να προκληθεί σύρραξη!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, πάντως, το συμβάν έληξε, με τη μία γυναίκα εκ των δυο ζευγαριών να βάζει τα κλάματα, ενώ χρειάστηκε τη φροντίδα γειτόνισσας, για να μπορέσει να τη συνεφέρει από την πολύ μεγάλη ένταση και τον κλονισμό που υπέστη.