Open: Κόρη γνωστής τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε το πάρτι ενώ είχε κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
Open: Κόρη γνωστής τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε το πάρτι ενώ είχε κορονοϊό (vid)
Η νεαρή κοπέλα ήρθε οδικώς από την Βουλγαρία και παρά τις συστάσεις για καραντίνα, διοργάνωσε πάρτι με πάνω από 30 άτομα.

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη, μετά την δημοσιοποίηση της είδησης οτι μία κοπέλα έκανε πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα, ενώ ήταν θετική στον κορονοϊό, χωρίς να το γνωρίζει, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αρκετά άτομα.

Όπως μετέδωσε το Open, η φοιτήτρια είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας και σπούδαζε στο Λονδίνο.

Από την Αγγλική πρωτεύουσα πήγε αεροπορικώς στην Σόφια και από εκεί μετέβη οδικώς στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί της έγιναν συστάσεις να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς προέρχεται από χώρα με σοβαρό πρόβλημα στην διασπορά του κορονοϊού, ωστόσο εκείνη σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν υπάκουσε.

Διοργάνωσε το πάρτι και όντας θετική στον κορονοϊό, αλλά ασυπτωματική εκείνη την περίοδο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τον μετέδωσε χωρίς να το γνωρίζει μέχρι που άρχισε να παρουσιάζει πυρετό.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάρα πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι κι αναμένονται τα αποτελέσματα των 30 και περισσοτέρων τεστ που υποβλήθηκαν άτομα που ήταν στο πάρτι, ενώ έχουν έρθει σε επαφή μαζί και άλλα άτομα, καθώς πέρασε κάποιες μέρες στο σπίτι που έχει στην Χαλκιδική.