Τέλος στο θρίλερ με Lamanif: Η Νικολούλη ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο ράπερ (vid)

Gazzetta team
Τέλος στο θρίλερ με Lamanif: Η Νικολούλη ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο ράπερ (vid)
Η Αγγελική Νικολούλη ανακοίνωσε πως βρέθηκε τελικά ο ράπερ Lamanif που είχε εξαφανιστεί από την Θεσσαλονίκη.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει το θρίλερ με την εξαφάνιση του Lamanif, τα στοιχεία του οποίου είχαν χαθεί εδώ και 5 μέρες, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Silver Alert για να εντοπιστεί.

Αυτό ανακοίνωσε η Αγγελική Νικολούλη και μέσω του επίσημου site της, καθώς το χθεσινό «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε και με την περίπτωση του 24χρονου ράπερ.

Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη, ήρθε λίγο πριν η εκπομπή σβήσει τα... φώτα της, κοντά στις 3:00 τα ξημερώματα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε ένα video με προσωπικές του στιγμές στα social media, το οποίο φόρτισε συναισθηματικά τον Λάμπρο Μανιφάβα, όπως είναι το όνομά του. Έτσι τα ξημερώματα της Τρίτης ένα video στους προσωπικούς του λογαριασμούς, όπου διάβαζε μία επιστολή με την οποία προανήγγειλε πως θα αυτοκτονήσει.

Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία για την ζωή του και η Αγγελική Νικολούλη να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Τι έγινε στην εκπομπή

Σε όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος, ενώ υπήρξε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην Περαία Θεσσαλονίκης, όπου έφταναν πληροφορίες που ερευνούσαν οι εθελοντές μες τη νύχτα.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπή λοιπόν φιλικό πρόσωπο του Lamanif, επιβεβαίωσε μία πληροφορία για το που βρίσκεται ο ράπερ, καθώς έφτασε στο σημείο που του είχαν πει και τον είδε.

Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Λεπτομέρειες για το πως βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη, θα γίνουν γνωστές σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ