Οι γονείς του 6χρονου που δεν πήγε κανείς στο πάρτι του, μετάνιωσαν για την φωτογραφία (pics)

Gazzetta team
Οι γονείς του 6χρονου που δεν πήγε κανείς στο πάρτι του, μετάνιωσαν για την φωτογραφία (pics)
Τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα του Τέντι, εύχονται να μην είχαν ποστάρει ποτέ την φωτογραφία του μικρού στα social media.

Όλη αυτή η δημοσιότητα που συγκέντρωσε ο μικρός Τέντι από την φωτογραφία των γενεθλίων του, όπου δεν πήγε κανένας προσκεκλημένος, έχει κάνει τους γονείς του να μετανιώσουν για το συγκεκριμένο ποστάρισμα.

«Ήμουν μπερδεμένος από όλο αυτό. Για τον Τέντι ήταν πολύ σημαντικό να είναι εκεί όλοι οι συμμαθητές του και από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε κανείς, απογοητεύτηκε. Ευτυχώς μπορέσαμε να τον απασχολήσουμε με τα ηλεκτρονικά και την πίτσα. Όταν η Σιλ μου είπε οτι πόσταρε την φωτογραφία της είπα να μην το κάνει», είπε ο πατέρας του μικρού, Τεντ Μπόλινγκερ στη New York Post.

Η μητέρα του μικρού είχε δώσει περίπου 20 προσκλήσεις στην τάξη του Τέντι, στις οποίες είχε βάλει και το τηλέφωνό της, ζητώντας από τους γονείς των παιδιών να την ενημερώσουν για το αν θα πάνε ή όχι. Περίπου 15 απάντησαν πως θα δώσουν το παρών, ενώ μερικοί άλλοι είπαν οτι δεν θα τα καταφέρουν.

«Σοκαρίστηκα όταν δεν ήρθε κανείς», είπε η Σιλ Ματζίνι, η οποία πλήρωσε 130 δολάρια για ένα πάρτι στο οποίο ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ και συμπλήρωσε: «Για αυτό ανέβασα την φωτογραφία, αλλά δεν περίμενα να γίνει τέτοιος χαμός και να γίνει viral. Ειλικρινά, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, δεν θα ανέβαζα την φωτογραφία. Δεν θέλουμε όλη αυτή την προσοχή. Δεν το έκανα για αυτό το λόγο ή για να πάρουμε δώρα».

Το ευχάριστο πάντως είναι πως ο μικρός ξεπέρασε γρήγορα το γεγονός οτι δεν εμφανίστηκε κανείς από τους συμμαθητές του, καθώς ήταν εκεί ο πατέρας του, ο οποίος δουλεύει στην Αλάσκα και έκανε το ταξίδι για να μπορέσει να παρευρεθεί στα γενέθλια του γιου του.

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε του χρόνου θα προτιμήσει να μην του κάνει πάρτι, αλλά να τον πάει ένα ταξίδι. «Του έδωσα τρεις επιλογές. Να πάμε στην DisneyLand, να πάμε στην Legoland και να κάνει αυτό το πάρτι. Διάλεξε το τρίτο, αλλά του χρόνου θα πάμε ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όπως είπε την Δευτέρα που πήγε στο σχολείο, οι συμμαθητές του ζήτησαν συγγνώμη που δεν μπόρεσαν να είναι στο πάρτι, όμως παραμένει αναπάντητο το ερώτημα πως γίνεται σε όλους όσους είχαν δηλώσει οτι θα πάνε, να έτυχε κάτι και να μην πήγαν.