Μερακλής βούτηξε στο συντριβάνι του Συντάγματος παρέα με παγωμένη μπύρα και ροζ φλαμίνγκο (pics)
![Μερακλής βούτηξε στο συντριβάνι του Συντάγματος παρέα με παγωμένη μπύρα και ροζ φλαμίνγκο (pics)](/sites/default/files/styles/article_main_image/public/migrated/2019/07/syntagmaa.jpg?itok=2f8FKe05)
Ευρώπη θύμισε το κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου, με έναν ξαναμμένο νεαρό άντρα να απολαμβάνει την βουτιά του, στο κεντρικότερο συντριβάνι της πρωτεύουσας.
Μία απαραίτητη ανάσα δροσιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες θέλησε να πάρει ένας νεαρός άντρας, ο οποίος αφού τα έβαλε κάτω αποφάσισε να απολαύσει την ηλιόλουστη ημέρα από το συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας.
Έτσι, αφού πήρε μαζί του τα απαραίτητα «σύνεργα», βούτηξε στο συντριβάνι της πλατείας μπροστά στα έκπληκτα μάτια Αθηναίων και τουριστών.
Μάλιστα, τις εντυπώσεις έκλεψε το ροζ φλαμίνγκο που του κρατούσε συντροφιά ενώ δροσιζόταν, με το ανεπανάληπτο σκηνικό να συμπληρώνεται από ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας, που δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν «μερακλή» του είδους.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τι αποκαλύπτουν για τη ζωή σου οι γραμμές στην παλάμη σου: Όσα πρέπει να μάθεις
- TikToker εξήγησε γιατί ο Άγιος Βασίλης φοράει κόκκινα ρούχα και ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με την Coca-Cola
- Το Taste Atlas ανακοίνωσε τα 100 καλύτερα πιάτα στον κόσμο: Ποια ελληνικά δεσπόζουν στη λίστα