MasterChef: «Λέω να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει φουστίτσες», είπε η Κατερίνα για τον Ηλία (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Λέω να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει φουστίτσες», είπε η Κατερίνα για τον Ηλία (vid)
Η Κατερίνα τα έδωσε και πάλι όλα! Την μία ατάκα πίσω από την άλλη έδωσε και πάλι η παίκτρια του MasterChef για τον Ηλία που δεν την επέλεξε για μονομαχία, λέγοντας επίσης «πες βρε μ@@@κα μια φορά θέλω να μονομαχήσω μαζί σου».

«Φωτιές» άναψε στο MasterChef και πάλι η Κατερίνα με τις ατάκες της! Ο Ηλίας κλήθηκε να επιλέξει έναν παίκτη ώστε να μονομαχήσει μαζί του για μια θέση στο παιχνίδι κι αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως θα επιλέξει την Κατερίνα με την οποία είχε κόντρα όσο ήταν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, εκείνος... έστειλε την μπάλα στην εξέδρα και ρώτησε αν θέλει κάποιος να κατέβει να τον αντιμετωπίσει από μόνος του. Ο Μπέλος το πήρε πάνω του και τότε ήρθε η... οργή της Κατερίνας! Η... Μέρκελ του MasterChef, όπως την λένε κάποιοι από τους συμπαίκτες της, είπε αρχικά για τον Ηλία: «εγώ ήθελα να τον δω να με δείχνει και να μου πει θέλω να μονομαχήσω με εσένα, δεν το είπε γι' άλλη μια φορά, πάλι λίγος», για να προσθέσει «πες βρε μ@@@κα μια φορά στη ζωή σου θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου» και να κλείσει με την ακόμα μεγαλύτερη ατάκα: «λέω να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει πιο πολύ του ταιριάζει και να είναι και ροζ».